Adatvédelmi tájékoztató

 

Számunkra fontos vásárlóink személyes adatainak védelme, és elkötelezettek vagyunk ennek megfelelő biztosítása mellett.

A weboldal tulajdonosa számára a személyes adatok védelmének biztosítása körében a Magyarországon hatályban lévő adatvédelmi törvények rendelkezései, elvei minősülnek irányadónak a biztonságos adatkezelés megvalósításának érdekében.

  1. A weboldalon lévő információk megtekintéséhez személyes adatok megadása nem szükséges.
  2. A vásárlás nincs regisztrációhoz kötve. A honlapon azonban lehetőség van egy megrendelő űrlap kitöltésére,
    melyben a szállításhoz és a számla kiállításához szükséges adatokat elkérjük.
    Ezek a következők: név, szállítási cím, számlázási cím, telefonszám, e-mail cím. Céges megrendelés esetén adószám.
  3. A honlap tulajdonosa a megrendelők adatait a gördülékeny megrendelés felvétel és a megrendelés nyomon követése céljából rögzíti, azokat kizárólag a szállítás biztosításához adja át harmadik félnek.
  4. A honlap tulajdonosa csak az önkéntesen megadott személyes adatokat rögzíti.
  5. A megrendelő a megrendelés elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy az általa megosztott személyes adatokat honlap tulajdonosa az itt leírt módon felhasználja és rendszerében tárolja.
  6. Minden olyan esetben, amikor a szolgáltatott adatok az eredeti adatfelvétel céljától eltérő célra kerülnének felhasználásra, a weboldal tulajdonosa köteles erről az érintettet tájékoztatni, és az érintett előzetes hozzájárulását megszerezni. A honlap tulajdonosa lehetőséget biztosít az érintettek számára, hogy hozzájárulásukat bármikor visszavonják.

A weboldal tulajdonosa a kezelt személyes adatok jogosulatlan felhasználása, és az azzal kapcsolatos visszaélések elkerülése érdekében minden tőle elvárhatót megtesz.

A weboldalon elektronikus fizetési lehetőség nincs.

BIBLIAPOSZTER.hu © Minden jog fenntarva.