Egyedi poszterek rendelése

Sok kérdés és kérés érkezik hozzánk egyedi bibliaposzterek készítésével kapcsolatban. Az alábbiakban néhány egyszerű szempontot szeretnénk figyelmetekbe ajánlani az egyéni megrendelések kapcsán.
Egyéni képek készítését az alábbi módon tudjuk kivitelezni:

1. A stílus kiválasztása

A Bibliaposzter.hu honlapon lévő több mint háromszáz poszter közül válaszd ki azt a stílust, illetve hátteret ami leginkább megfelel az elképzeléseidnek. Ha megtaláltad, add meg a posztert számát:
Pl.: Stílus: Bp_148 vagy BP_152
Itt szeretnénk megjegyezni, hogy vannak olyan teljesen egyedi, speciális tipográfiájú posztereink, melyeket nem tudunk más szöveggel helyettesíteni. Galériánkat nézegetve bizonyára neked is egyértelműek lesznek, hogy melyek ezek.

2. A betűtipus kiválasztása

Válaszd ki, hogy melyik képen lévő betűtípus vagy betűtípusok tetszenek:
Pl.: Betűtípus: Bp_138
Ennél a pontál ügyelj arra, hogy nem minden betűtípus alkalmas rá, hogy nagyobb mennyiségű szöveget kiírjunk vele, mert az az olvashatóság rovására megy.

3. A karakterszám

Egy adott bibliaidézet karakterszáma ( a szövegben lévő betűk száma ) is fontos szempont, amit figyelembe kell venni. Az általad választott igeversnek körülbelül azonos hosszúságúnak kell lennie, mint ami a mintának kiválasztott poszteren van. Ellenkező esetben - például ha sokkal több a szövegmennyiség amit szeretnél - grafikailag előnytelen összhatása lesz a képnek.

4. A formátum

A képek alapvető tulajdonsága a formátumuk, tehát hogy fekvő vagy álló téglalap  alakjuk van-e, vagy esetleg négyzetes. Ezen csak ritka és kivételes esetben tudunk változtatni. Ezért a mintaposzter kiválasztásánál kérlek ezt is vedd figyelembe. Ha négyzetes posztert szeretnél, lehetőleg keress mintának szintén négyzetes posztert.

5. A grafikai költség

Ha a fenti szempontok alapján mindent részletet egyeztettünk, a felmerülő grafikai munkákra egyedi árat adunk meg. Itt figyelembe vesszük a munka nagyságrendjét, és ha ezt jóváhagyod, csak akkor kezdünk neki a képed kialakításának. Az elkészült grafikát természetesen átküldjük számodra jóváhagyásra, mielőtt nyomdába küldenénk.
FONTOS! A fentieket figyelembe véve az egyedi poszter rendelésére  több időt kell szánni, mint a galériánkból választott poszterek esetén!

A fenti szempontok alapján várjuk egyedi megrendelésed az alábbi e-mail címen:

Kapcsolat

Mező Imre Zsolt: +36-70-317-3443
Mező Zsuzsa: +36-30-280-5421
E-mail: info@bibliaposzter.hu

Példák egyedi poszterekre:

Amennyiben bármelyik elnyeri tetszésedet, az egyedi poszterek is rendelhetők.

EREDETI POSZTEREK

EGYEDI POSZTEREK

További poszterek
BIBLIAPOSZTER.hu © Minden jog fenntarva.